Menu

Holdets trænere

Kasper siger om sig selv..
Jeg kan tælle til små 36 år, så det jo ingen alder. Jeg bor i Romalt med min kone og vores 3 børn, hvoraf den mindste af vores drenge spillet på holdet i Romalt I.F. jeg træner. Når tiden ikke går med fodbold så arbejder jeg som salgschef ved standley Black&Decker. Jeg har selv en kæmpe kærlighed til fodbolden og har spillet fodbold siden jeg var 3 år gammel. Jeg har kæmpet hver uge for at blive bedre og da jeg var på mit bedste var jeg en fast del af Serie 1, dog har jeg måtte sande at livet også har givet andre prioriteter hvorfor jeg nu er stolt oldboys spiller og fodboldtræner. Jeg har samlet set været træner i 4 år, og har været en del af trænergruppen siden sommeren 2023.

Jeppe siger om sig selv..
Jeg kan lige nøjagtigt tælle til 39, men også kun fordi jeg er 39 år gammel. Jeg er bosat i Romalt sammen med min kone og vores 3 skønne børn, hvor af min søn spiller på holdet. Når jeg ikke er hjemme hos familien sørger jeg for at Østjylland kan føle sig trygge som politiassistent hos Østjyllands polit. Jeg har en lang karrier som fodboldspiller, der startede da jeg fyldte 3 år, og har siden da været helt oppe og spille serie 1. Nu er jeg nået en alder hvor jeg har givet den plads til andre unge spiller, for istedet at kaste kærligheden på træner delen. Jeg startede med at træne i 2018, da jeg startede op sammen med holdet og siden da kun blevet mere motiveret for hver dag der går. Det er vigtigt for mig, at børnene hygger sig samt, at de danner en masse nye relationer. Sidst men ikke mindst, så vil vi gøre alt for, at de bliver nogle gode fodboldspillere.

Gudjon siger om sig selv..
Rundet 37 år, født og opvokset på Island og idag bosat i Romalt sammen med min kone og vores fælles søn, som også spillet på holdet. Jeg er selvstændig og ejer 4 Skousen butikker, så der er nok at se til. Ellers bruger jeg meget af min tid på at samle penge ind til syge og udsatte børn og unge. Jeg har spillet fodbold siden jeg var omkring 4 år gammel, ved siden af det har jeg haft en lille forkærlighed for ishockey, begge dele har jeg fået lov til at spille på rimelig højt (amatør) plan. Jeg har cirka 5 års træner erfaring, og i dag er jeg af de stolte træner for årgang 2018 i Romalt I.F. Det betyder meget for mig at børnene får glæden og sammenholdet implementeret i træningen. Jeg tror oprigtigt på at både voksne og børn opnår uanede højder, når man gør tingene med hjertet - dette vil jeg rigtig gerne hjælpe børnene med at få øjnene op for. Sammenholdet omkring en klub/et hold gør mig oprigtigt glad. Jeg elsker duften af sure træningstasker og nyslået græs - for mig er det er duften af et team der elsker at knokle sammen og gør det med et smil for hinanden 

Luk