Menu

Holdets trænere

Karina siger om sig selv..
Jeg er lige fyldt små 39 år, og arbejder til dagligt som salgskoordinator hos SAND Copenhagen. Jeg har spillet fodbold siden jeg var 14 år gammel og har været en del af Romalt I.F. siden 2009. Jeg er spillende holdleder på holdet, så det vil sige jeg står alt det praktiske vedr. kampklar, flytning af kampe, kontakten til modstander, kampfordeler osv.
Jeg har tidligere trænet pigehold i Romalt I.F. i mere end 5 år, og har hjulpet til i Randers Q indtil august i 2023. 

Mike siger om sig selv..
Kan lige presse den op på smukke 34 år, men det jo ingen alder. Til dagligt arbejder jeg som pædagog i Romalt. Jeg har spillet fodbold siden 2008 hos rivalerne, og har prøvet alt fra serie 6 til 3. Så ligger inde med en god bred erfaring i serie bold. Jeg er lige startet på min trænerkarriere i sommeren 2023 og der var kun ét sted jeg ville træne, nemlig Romalt I.F.

Silas siger om sig selv..
Jeg tror jeg tager yngste plads i træneregruppen i Romalt I.F. med min 24 år, så jeg er super frisk og motiveret. Jeg arbejder til dagligt som cykelmekaniker i Randers og har spillet fodbold siden 2010 hvor jeg har ageret målmand hos rivalerne, men nu er min kærlighed faldet for Romalt I.F. hvor jeg starter op sammen med Serie 5 i 2024, og så har jeg sagt ja til at begynde min træner karriere også. Jeg har trænet Romalts dame hold siden sommeren 2023

Luk