Menu

Bliv træner

image

Har du hvad der skal til for at blive træner?

Er du en passionerede og dedikerede træner, som brænder for at forme fremtidens fodboldtalenter! Hvis du brænder for at være en afgørende del af udviklingen af børn- og ungefodbolden, så er dette din chance for at blive en del af vores spændende trænerteam.

Vi ønsker trænere, der uanset erfaring er fyldt med entusiasme og vilje til at bidrage til vores børne- og ungeafdelings positive udvikling. Hos Romalt IF får du ikke blot en trænerrolle, men en unik mulighed for personlig og faglig udvikling inden for fodboldverdenen.

Hvad kan du forvente:

  • Et inspirerende trænermiljø, hvor idéer og erfaringer deles.
  • Mulighed for DBU Træneruddannelse og sparring.
  • En trænertøjspakke og fri adgang til Randers FC’s hjemmekampe.
  • Personlig udvikling og et stærkt fællesskab.

Romalt IF lægger vægt på træning baseret på vores værdier og søger trænere, der er positive, udviklingsorienterede og klar til at fordybe sig i arbejdet med vores talentfulde unge spillere.

Er du klar til at tage det næste skridt som træner og blive en vigtig del af vores stolte fodboldtradition? Skriv endelig til vores Børneudviklingstræner, Mark Jacobsen, på mbjacobsen88@gmail.com eller find ham på Facebook for at høre mere.

Dyrk din passion for fodbold og vær med til at skabe magiske øjeblikke for vores unge talenter. Romalt IF venter på netop dig – bliv en del af vores trænerteam!

 

Luk