Menu

Kvindeserie vest

Romalt IF har i øjeblikket den største og bedst rangerede dameseniorafdeling i hele Randers. Vi har et hold i kvindeserie vest og 2 7-mands hold, men vi har altid plads til flere.

Hos os er der plads til alle - ligegyldigt alder og niveau. Vi har et stærkt sammenhold og fællesskab både på og uden for banen, hvilket også er grunden til, at vi alle sammen træner sammen. Når vi er på banerne, guides vi af et dygtigt og ambitiøst trænerteam. Vi har en vindermentalitet, der kræver, at vi er dedikerede, seriøse og koncentrerede, når vi spiller fodbold, men vi har samtidig fokus på, at det skal være sjovt hele vejen igennem.


Netop derfor har vi en masse sociale arrangementer ved siden af træning og kamp. Vi har en bødekasse, der løber året igennem og kulminerer i en stor fest en gang om året. Derudover har vi fællesspisning med herrerne en gang om måneden, og vi forsøger at lægge arrangementer ind, når det passer i forhold til holdenes kampprogrammer. Eksempelvis er 7-mands holdet gode til at få afholdt filmaftner og grillhygge. Som noget nyt har vi i år været på træningslejr i Málaga for første gang, og det blev hurtigt besluttet, at det skal være en tilbagevendende tradition. Desuden er vi gode til at bakke op om hinanden ved at tage ud og se hinandens kampe i hele seniorafdelingen.


Har du lyst til at komme og være med? Det er sjovt, hyggeligt og helt uforpligtende at prøve det af. Kontakt gerne en fra vores træner-team eller kom forbi til en træning. Vores træningstider er tirsdage og torsdage kl. 18.30–20.30 i Romalt. Vores 7-mands hold træner om onsdagen kl. 18.00–19.00, da deres kampe altid ligger på en hverdagsaften.

 

 

Luk